Черновецький "розтягуватиме" опозицію, бо з одного вікна легше красти?



Фото www.klichko.org
Звільнення Кільчицької з посади заступника Черновецького і призначення на її місце Олександра Орди говорить про те, що команда Черновецького почала віддячувати політичним силам, які її підтримували. Тобто Партія регіонів уже отримала свій "бонус".

Таку думку висловили у Блоці Кличка, говориться в повідомленні прес-служби.

За інформацією Блоку, до влади повернеться і Сергій Зімін, який на минулих виборах був у складі соціалістів, але потім "перекинувся до Партії Регіонів".

Блок  Кличка сумнівається, що така тенденція буде змінена в подальшому розподілі владних портфелів, бо Черновецький навряд чи захоче, щоб люди з опозиції били його по руках під час "дерибану".

"Ми не відчули бажання владної команди здавати позиції. Хоча, про людське око, побажання Блоку нібито вислухали і нібито прийняли до уваги. Наша мета - контролювати бюджетну комісію, комісію з екології, палива й енергетики, правопорядку. Це - одні з найбільш "смачних" шматків владного пирога і, ми упевнені, що саме через ці комісії влада вирішуватиме свої особисті питання", - наголошується в повідомленні.

Крім того, на думку Блоку, "влада розтягуватиме опозицію по всіх комісіях, щоб у разі непорозумінь з сумнівними рішеннями", опозиції не було можливості давати відсіч дери банщикам".

"Ми впевнені, що Черновецький саме так і зробить, наприклад, з комісією по землі та з питань містобудування. У його планах - об'єднати ці дві комісії в одну і посадити туди тільки своїх людей! З одного вікна легше красти і проводити через Київраду "потрібні" рішення по землі", - зауважили в Блоці Кличка.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ