Кличко розповів про ціну обіцянок Черновецького



Черговий спалах протистоянь між забудовниками та мешканцями столиці, що розпочався одразу ж після виборів, показує реальну ціну обіцянкам команди Черновецького.

Таку думку висловив Віталій Кличко, повідомляє прес-служба Блоку.

На переконання Блоку Кличка, команда Черновецького всього за один тиждень з точністю до навпаки реалізувала обіцяне киянам.

"Замість анонсованого реєстру усіх проблемних забудов, обговорення планів будівництва з мешканцями, дитячих майданчиків, кияни дуже швидко зіткнулись з новими парканами навколо конфліктних будмайданчиків, побиттям мешканців прилеглих будинків та протестувальників, спиляними деревами та зруйнованими зонами відпочинку", - говориться в повідомленні.

Блок нагадав мерові, як протягом виборчої компанії він вводив в оману киян ласими заявами про призупинення незаконних новобудов і садив саджанці в котлованах будмайданчиків перед телекамерами.

"А на одному з мітингів навіть розмахував відповідним розпорядженням - правда, датованим 1 квітня. Не відставав і Олесь Довгий, який ледь не кожному будинку пообіцяв - "без рішення громади - жодної цеглини у столичному дворі не з'явиться", заявляють у Блоці.

Реальна ціна цих обіцянок - побиття людей на Лук'янівській, Аскольдовій могилі, Березняківський, а також протистояння на Русанівській набережній. Зразу після виборів влада почала відгорожуватись від киян парканами.

"Мер віддячує киянам за свою перемогу будівельними конфліктами", - вважає Віталій Кличко.

За словами депутата, протистояння з киянами, що розгорілося практично одразу після виборів секретаря Київради, не випадкове.

На думку Віталія Кличка, київська громада має брати якнайактивнішу участь у визначенні перспектив розвитку своєї території - як це відбувається в провідних європейських містах.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ