Черновецький контролюватиме об’єкти підвищеної небезпеки



Згідно з дорученням мера Леоніда Черновецького, у столиці посилено контроль за експлуатацією атракціонів. Особлива увага приділяється безпеці обладнання.

Про це заявив заступник мера Володимир Головач під час наради щодо перевірки діяльності атракціонів, повідомляє прес-служба КМДА.

"Атракціони - це об'єкти підвищеної небезпеки. Відповідальність за безпечну експлуатацію атракціонів несуть територіальні підрозділи Держгірпромнагляду. Разом з тим, райдержадміністрації не повинні стояти осторонь від контролю за роботою атракціонів", - розповів Головач. 

За розпорядженням Черновецького, в районах Києва створені комісії з перевірки не тільки атракціони, а й обладнання дитячих майданчиків.

"Всього в місті Києві, за даними інспекції, розташовано 65 атракціонів підвищеної небезпеки. Вони будуть ретельно перевірені, не тільки з точки зору функціонування обладнання, а й з точки зору правильності підключення електроенергії, відведення земельних ділянок тощо", - сказав Головач.

Він розповів, що столичною владою вжиті всі необхідні заходи аби попередити нещасні випадки через несправність атракціонів.

Крім того, за словами заступника мера, в результаті ретельних перевірок, всі каруселі, безпека яких викликатиме хоч найменший сумнів, будуть припиняти свою діяльність.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ