Черновецький гарантує, що Київ стане прикладом для інших міст


Київ буде повністю і в строк підготовлений до проведення фінальних ігор Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Про це у п'ятницю заявив міський голова Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА. 

"Я повністю переконаний, що київська влада на найвищому рівні підготує столицю України до проведення Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Для цього у нас є всі ресурси. Київ стане столицею Євро-2012!",- запевнив мер. 

Черновецький заявив, що при підготовці до фіналу Євро-2012 потрібна злагоджена робота всіх гілок влади. Крім того, необхідне своєчасне фінансування державних і міських програм, які стосуються підготовки до проведення чемпіонату. 

За словами міського голови, Київ - на найпередовіших позиціях з підготовки до Євро-2012.

"Як мер столиці України я гарантую, що Київ буде повністю та в строк підготовлений до проведення Євро-2012 і стане прикладом для інших міст, які приймають Чемпіонат Європи з футболу. Для виконання всіх завдань, поставлених перед київською владою, необхідно, щоб і уряд повною мірою виконував свої зобов'язання щодо своєчасного цільового фінансування програм з підготовки до Чемпіонату", - заявив Черновецький. 

Мер Києва підкреслив, що проведення такої великої події, як Чемпіонат Європи з футболу, має стати об'єднуючим і консолідуючим чинником для всієї України.  

"Сьогодні українським політикам потрібно відкинути всі політичні розбрати і скандали та об'єднати сили для того, щоб підготовку до такої події, як Євро-2012, провести на найвищому рівні. Проведення чемпіонату має стати головним консолідуючим чинником - як для політиків, так і для всього українського народу", - додав Черновецький.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ