Черновецький дасть черговий "хабар" малозабезпеченим


Малозахищені громадяни  та пенсіонери отримають одноразову матеріальну допомогу з нагоди святкування Трійці.

Таке розпорядження підписав міський голова Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА.

Цим розпорядженням передбачено виділення коштів для надання одноразової допомоги окремим категоріям малозахищених верств населення з числа пенсіонерів та одержувачів державної соціальної допомоги відповідно до Закону "Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам".

Так, по 150 грн. отримає кожен непрацюючий пенсіонер або одержувачів допомоги, розмір пенсійних виплат або допомоги яких не перевищує розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність; по 135 грн. - кожен  з числа працюючих пенсіонерів або одержувачів допомоги.

По 130 грн. обіцяють дати непрацюючим пенсіонерам або одержувачам допомоги, розмір пенсійних виплат або допомоги яких становить від одного до півтора розмірів прожиткового мінімуму, по 100 грн. - тим, розмір пенсійних виплат або допомоги яких становить від півтора до двох з половиною розмірів прожиткового мінімуму.

Пенсіонери, розмір пенсійних виплат або допомоги яких становить від півтора до двох з половиною розмірів прожиткового мінімуму, отримають по 75 грн.

Особам, які не мають права на пенсію, та інвалідам роздадуть по 100 грн.

Відповідно до цього розпорядження допомогу отримають понад 512 тисяч киян.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ