Черновецький судитиметься через "елітчиків"?



У Києві тривають заходи щодо розв'язання проблеми забезпечення житлом громадян, що постраждали внаслідок діяльності групи будівельних компаній "Еліта-Центр".

Про це розповів заступник мера Володимир Головач, повідомляє прес-служба КМДА.

"За дорученням мера ми продовжуємо зустрічі з ошуканими вкладниками "Еліта-Центру". Відтепер щочетверга постраждалі зустрічатимуться також і з представниками "Київміськбуду", де обговорюватимуться питання щодо варіантів надання житла", - сказав Головач.

За його словами, на трьох земельних ділянках, виділених під будівництво житла для постраждалих найближчим часом вже розпочнеться будівництво. Ще по чотирнадцяти земельних ділянках планується передати постраждалим не менше 700 квартир.

Він додав, що днями міський голова Леонід Черновецький схвалив і виніс на розгляд сесії Київради проект рішення "Про затвердження порядку відшкодування вартості інвестицій, внесених  громадянами для будівництва житла групою "Еліта-Центр".

Крім того, за словами заступника мера, КМДА обіцяє відстоювати права постраждалих внаслідок афери у суді.

"За бажанням, кожен потерпілий зможе передати КМДА своє право вимоги, і вже ми відстоюватимемо його права у суді", - додав Головач.      

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ