У Черновецького взялися за будівництво


У Києві у 2008 році планується ввести в дію 10 навчальних закладів.

Про це розповів заступник голови КМДА Віталій Журавський.

Планується відкрити дитячий садочок у третьому мікрорайоні житлового масиву Позняки, відвідувати який зможуть 260 юних мешканців, повідомляє прес-служба КМДА.

Також, за словами Журавського, на вул. Милославській у Деснянському районі будується дитячий дошкільний заклад на 140 місць, та дитячий садочок на 150 місць на вул. Ліськівській (житловий масив Вигурівщина-Троєщина).

Ведуться роботи з реконструкції з добудовою загальноосвітньої школи № 47, що на вул. Патриса Лумумби, 14/21 у Печерському районі.

"Практично готова до введення в дію після реконструкції будівля спеціалізованої школи № 107 на вул. Введенській, 35 у Подільському районі. Реконструйоване та розширене за рахунок прибудови приміщення буде розраховане на 700 учнів. Також ведеться реконструкція та будівництво прибудови до загальноосвітнього навчального закладу № 193, що знаходиться на вул. Світлицького, 22 у Подільському районі", - повідомив Журавський.

Приміщення середньої загальноосвітньої школи № 162 на вул. Рахманінова, 47 у Святошинському районі буде реконструйовано та розширено. Продовжується будівництво басейну спеціалізованої школи № 115 на вул. Кавказькій, 10 у Солом'янському районі.

"У  зв'язку  з інтенсивною забудовою районів, переходом на 12-річний термін навчання, а також позитивною динамікою народжуваності дітей існує нагальна потреба у будівництві нових та реконструкції існуючих навчальних закладів", - додав Віталій Журавський. 

На сьогодні з 10 навчальних закладів, що заплановано вести в експлуатацію у 2008 році, два - вже відкрито.

Зокрема було введено в дію школу-дитячий садок "Перевесло" та презентовано новий навчальний комплекс КМПУ ім. Грінченка. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ