Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4850e9b413806/
Українська правда
Київ

Не можна бути в опозиції до каналізації, - Довгий

12.06.2008  13:17


Депутати Київради не мають права бути в опозиції до киян, заявляє секретар Київської міської ради Олесь Довгий.

На думку Довгого, нова філософія роботи Київради 6-го скликання - забути про політику і почати працювати над вирішенням господарських проблем, повідомляє УНІАН з посиланням на "5 канал".

"Позачергові вибори у столиці продемонстрували ставлення киян до порожньої балаканини і політизації господарського органу, яким є Київрада. Ми побачили, що політичні сили, які справді працюють і пропонують реальний спосіб вирішення конкретних проблем, отримали найбільшу підтримку", - наголосив Довгий.

"Затори на дорогах, будівництво сміттєспалювального заводу, розвиток житлово-комунального господарства - саме цими питаннями повинні займатися Київрада і КМДА", - зауважив секретар Київради.

Довгий хоче, щоб депутати відмовилися від політики і зрозуміти, що від кожного з них кияни чекають на вирішення господарських проблем.

"Ми не маємо права бути в опозиції до киян, не можна бути в опозиції до каналізації, будівництва доріг чи мостів", - підкреслив секретар Київради.

"Я неодноразово наголошував, що буду першим, хто відмовиться від слів "більшість" і "опозиція". Політики в стінах господарського органу, яким є Київрада, більше не буде. Першим символічним кроком до цього буде демонтаж захисного скла в сесійній залі Київради", - заявив Довгий.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.