Для лікаря статеві стосунки влетіли в копійку


Постраждалим себе вважає один із чоловіків, які посварилися через жінку.

Знайома "казка" - любовний трикутник. Він - займається комерцією, вона - його жінка, медсестра. Третій - лікар, працює в одній з міських лікарень.

Як водиться, всі вони були добре знайомі, приятелювали. А оскільки двоє з них мають відношення до медицини, то разом і працювали. Іноді затримувалися... Так їх "застукав" її чоловік, повідомляє прес-служба ЦГЗ ГУМВС.

Вдома дружина повідала йому все. Вона зізналася, що мала статеві стосунки з лікарем... один раз. Цього зізнання вистачило, щоб обурений чоловік пішов розбиратися зі "злочинцем". Та якщо раніше "чоловічі проблеми" вирішували кулаками, то тепер цей метод став немодним.

Лозунг нового століття: на всьому заробляти гроші! Тож ображений чоловік почав вимагати в лікаря... 2000 доларів США за моральні збитки, нанесені йому особисто.

За словами потерпілого лікаря, він був змушений скористатися диктофоном, щоб представити докази вимагання разом з заявою в міліцію. Затримали ж обвинуваченого, коли він отримував перші 200 доларів.

"Я хотів поговорити з ним "по-чоловічому", - жаліється затриманий, - але він сам запропонував мені гроші. А коли я погодився, почав різко відмовлятися. Звичайно, в мене не виникло підозр... Тільки потім, коли міліціонери прослуховували запис, почув, що, виявляється, ініціатором був я..."

Згідно зі статтею 189 Кримінального кодексу України "Про вимагання", проти горе-чоловіка порушено кримінальну справу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ