Черновецький особисто прослідкує, де можна купатись


Основна проблема столичних зон відпочинку в тому, що останні 10 років ніхто цим питанням не займався.

Таку думку висловив заступник голови КМДА Володимир Головач після проведення перевірки столичних пляжів та зон відпочинку.

Тож, за його словами, київський  міський голова Леонід Черновецький взяв під особистий контроль підготовку пляжів та зон відпочинку до купального сезону,  повідомляє прес-служба  КМДА.

"Спільно з санепідемстанцією ми визначили придатні для відпочинку пляжі. Можу з упевненістю сказати, що найближчим часом у столиці будуть працювати 5-6 пляжів. Загалом же плануємо ввести в експлуатацію понад 12 об'єктів", - відзначив Головач.

"А враховуючи те, що підготовка та утримання пляжів передбачає використання значних коштів, мер доручив залучити до процесу облаштування і контролю за благоустроєм  міських зон відпочинку підприємства та організації, але за умови, що користування підконтрольними їм пляжами буде безкоштовним. Платними можуть бути лише додаткові  послуги", - зауважив заступник голови КМДА.   

Він додав, що окрім визначених та придатних для відпочинку пляжів, у Києві існує ще з півсотні необлаштованих об'єктів, які кияни використовують як зони відпочинку.

"Вони теж потребують комплексного благоустрою", - наголосив Головач.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ