Черновецький відзвітував про зелень



З початку року у Києві висаджено 12 тис. дерев, повідомляє пресс-служба КМДА.

За інформацією КО "Київзеленбуд", з початку 2008 року в Києві виконано низку заходів з озеленення та благоустрою зелених зон.

Зокрема, реконструйовано парки "Партизанської слави", "Вічної слави", "КПІ" та "Нивки".

Виконано ландшафтну реконструкцію парку "Співоче поле" у Голосіївському районі, парку "Позняки" у Дарницькому районі, парку "Молодіжний" та скверу по просп. Маяковського, парку "Перемога" та по просп. Броварському, скверу по вул. Тимошенка, бульв. Лепсе, скверів "Золоті ворота" по вул. Коперніка та по вул. Саксаганського на суму близько 1 млн. 816 тис. грн.  

За рахунок коштів районних бюджетів виконано ландшафтну реконструкцію парків ім. М. Рильського, Сирецький гай, Ф. Пушиної.

Проведено роботи з комплексного благоустрою парку по вул. Героїв Війни в мікрорайоні Жуляни - відреставровано меморіальний комплекс, висаджено дерева, влаштовано газони, квітники, доріжки та освітлювальну мережу, встановлено лави для відпочинку.

Виконано роботи з реконструкції скверів по вул. Васильківській, вул. Тимошенка, 2Л, вул. Семашка та Ф. Пушиної. 

Крім того, проведено комплексний благоустрій скверів: мікросад по вул. Чудновського і сквер Стародарницький № 1,  сквер по просп. Г. Сталінграду, 7Б, 24-24А, 65, на розі просп. Московського - просп. Г. Сталінграду, сквер по вул. Мостицькій, сквер по вул. Котельникова, 32/1 та сквер на розі вул. Семашка і Ф. Пушиної, сквери по Повітрофлотському проспекту, 25, на розі вул. Лебедєва-Кумача і Ніжинської, на розі Повітрофлотського проспекту і вул. Клименка, скверів Коперніка та по вул. Саксаганського, 118.  

Загалом на території міста висаджено 12 тис. 297 дерев, 30 тис. 987 кущів, 2 тис. 526 квітів, відремонтовано 200 га вазонів. Усі роботи здійснено за кошт міського та районних бюджетів. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ