Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/48464904acdc0/
Українська правда
Київ

У Києві відкриють 12 пляжів

04.06.2008  10:49

Київський міський голова Леонід Черновецький взяв під особистий контроль підготовку міських пляжів та зон відпочинку до літнього сезону.

Про це заявив заступник голови КМДА Володимир Головач, повідомляє прес-служба КМДА.

"За дорученням мера, представники районів і комунальні служби міста проводитимуть виїзні наради-зустрічі на усіх діючих та перспективних пляжах столиці, де будуть розглянуті конкретні проблеми, недоліки, пропозиції і на місці ж будуть визначатися шляхи їх вирішення та усунення", - зауважив Володимир Головач.

Він додав, що якщо минулими роками в столиці відкривалось по декілька пляжів на рік, то у 2008 році міською владою заплановано відкрити 12 нових пляжів та зон відпочинку.

"Наразі вже готова уся необхідна документація для проведення інвестиційних конкурсів на реконструкцію діючих чи створення нових пляжів та зон відпочинку, тож вже найближчим часом будуть оголошені відповіді конкурси. Основною вимогою до інвесторів буде належне підтримання санітарного та естетичного стану пляжу, наявність елементарних побутових умов", - поінформував Головач.

Крім того, заступник голови КМДА підкреслив, що користування пляжами буде абсолютно безкоштовним.

Як відомо, мер міста підписав розпорядження "Про підготовку міських пляжів та зон відпочинку біля води до оздоровчого сезону 2008 р. та заходи щодо попередження нещасних випадків на водних об'єктах".

Згідно з розпорядженням, КП "Плесо", районним державним адміністраціям, ГУ комунального господарства, ГУ охорони здоров'я та медичного забезпечення, а також міській СЕС доручено продовжити роботи з благоустрою міських централізованих пляжів та зон відпочинку біля води.
© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.