Тимошенко не обманювала киян, а прийняла правильне рішення



БЮТ подякував жителям столиці за те, що вони в переважній більшості не голосували за Черновецького.

Про це повідомляє прес-служба блоку.

"БЮТ дякує всім киянам, які в переважній більшості не проголосували за Леоніда Черновецького та його виборчий блок, в тому числі і тим, хто підтримав кандидатуру Олександра Турчинова, а на виборах до Київради віддав свої голоси за нашу політичну силу", говориться в заяві прес-служби.

Як сказано в повідомленні, безпосередня участь Тимошенко та Турчинова в діяльності Київради проектувалась як інструмент швидкого наведення порядку в столиці спільними зусиллями нового мера Києва та демократичної більшості. За таких умов робота лідерів Блоку в міській раді була б дійсно доцільною, необхідною та ефективною.

Але ситуація, що склалася, внесла корективи в попередні плани.

"Завдяки брудним технологіям та підкупу мером залишився Черновецький. Зрозуміло, що незмінною залишиться і його політика руйнування та розкрадання міста. З огляду на негативні наслідки діяльності Черновецького в попередній період та через світоглядні розбіжності з ним в питаннях прозорості влади, управління комунальною власністю, соціальних стандартів, фракція БЮТ в Київраді одностайно ухвалила рішення про опозиційність до Черновецького", говориться в заяві.

Фракція також вирішила, що за такої ситуації складання мандатів Юлією Тимошенко та Олександром Турчиновим є правильним, виваженим та зрозумілим.   

В той же час Юлія Тимошенко залишає за собою всю повноту політичної відповідальності за діяльність очолюваної нею політичної сили в Київраді.

"Фракція БЮТ ефективно, з честю, з урахуванням уроків минулого виконуватиме функції опозиції до чинної столичної влади", - повідомляє прес-служба блоку.

У понеділок пізно ввечері Юлія Тимошенко взяла участь у засіданні фракції і надалі планує регулярно зустрічатися з депутатами Київради від БЮТ.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ