Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4844017d1a78f/
Українська правда
Київ

У Черновецького відновлять демонтаж ТРЦ "Троїцький"

02.06.2008  17:19


Київська міська державна адміністрація має намір до 25 червня відновити демонтаж недобудованого будинку торгово-розважального центра "Троїцький" біля НСК "Олімпійський".

Про це сказав перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко на засіданні із приводу демонтажу "Троїцького", повідомляють "Українські новини".

"Треба в липні місяці почати реальний знос, не на папері, і ми почнемо зносити до 25 червня", - сказав Голубченко.

Він підкреслив, що саме 25 червня в Київ приїжджає інспекція УЄФА, що повинна побачити реальний демонтаж.

Голубченко розкритикував компанії-забудовника "Юджин" і компанію "Київметробуд", яка повинна була здійснювати демонтаж, за затягування цього процесу.

У зв'язку із цим Голубченко доручив Головному управлінню капітального будівництва КМДА виступити замовником демонтажу та оголосити тендер на нового генерального підрядника на виконання демонтажу замість "Київметробуду".

Перший заступник голови також повідомив, що проект демонтажу практично готовий і залишилося зняти деякі зауваження комунальної організації "Київміськекспертиза".

Голубченко впевнений, що нове скликання Київської міської ради оперативно внесе до порядку денного однієї зі своїх найближчих сесій питання про виділення коштів з міського бюджету на демонтаж. Він допускає, що ця сума складе близько 10-15 млн. гривень.

Як відомо, 31 березня "Київметробуд" призупинив початий 20 березня демонтаж ТРЦ "Троїцький" через відсутність проектної документації на знос.

Знос торгово-розважального центра перед НСК "Олімпійський" - одна з вимог УЄФА для проведення фіналу чемпіонату Європи 2012 року з футболу.




© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.