Кличко програв суд з МВС


Київський окружний адміністративний суд міста Києва не визнав системної  бездіяльності МВС та Головного управління МВС України у м. Києві щодо незабезпечення протидії масовому підкупу виборців та фальсифікації голосування під час дострокових київських виборів 25 травня 2008 року.  

Про це у п'ятницю повідомляє прес-служба Блоку Кличка.

"В умовах, коли всі кияни на власні очі були свідками масштабних фальсифікацій у вигляді світлофорів, каруселей і тому подібних вигадок, виглядає дивним  - чому цього не помітили співробітники органів внутрішніх справ і чому суду не вистачило мужності визнати це", - заявили у Блоці Віталія Кличка, коментуючи рішення суду.

Як відомо, 27 травня Віталій Кличко подав позов до Окружного адміністративного суду м. Києва стосовно бездіяльності МВС під час голосування 25 травня 2008 року на позачергових виборах Київського міського голови та до Київради.

Зокрема -  щодо незабезпечення недопущення та своєчасного припинення системних та систематичних масових порушень, які вплинули на результати київських виборів.

Крім того, на думку Блоку, показовим є те, що на бездіяльність органів внутрішніх справ щодо протидії систематичного підкупу виборців вказували прем'єр-міністр, Міністр внутрішніх справ та народні депутати України.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ