Києву покажуть символи "Євро – 2012"



26 травня 2008 року в Музеї спортивної слави України почала роботу експозиція плакатів "Символи ЄВРО-2012".

На виставці представлені 32 найкращі плакати, виконані студентами Академії мистецтв (м. Варшава)  у якості курсових робіт.

Заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту Мирослав Дутчак повідомив польським гостям, які привезли експозицію до Києва, що українській молоді буде надзвичайно цікаво подивитись на погляд польських однолітків, повідомляє прес-служба Міністерства.  

Мирослав Дутчак запевнив, що до 20 червня з виставкою зможуть ознайомитись багато молодих українців і невдовзі можна буде побачити символи ЄВРО-2012 очами українців.

У Музеї спортивної слави України почала роботу експозиція плакатів "Символи ЄВРО-2012". 
"Молодь - завжди була тією рушійною силою, яка здатна змінити історію країни, а відтак і її майбутнє. Виставка, яку презентує в Україні польська молодь - яскравий тому приклад. Адже я вірю в те, що Євро-2012 змінить майбутнє наших держав",- підкреслив заступник Міністра.

Заступник Міністра, відповідальний за підготовку до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року Ростислав Карандєєв в свою чергу відзначив, що спорткомплекс "Олімпійський" через декілька років стане символом і окрасою чемпіонату.

"Ми сьогодні з вами знаходимося у серці Національного спортивного комплексу "Олімпійський", який вже через декілька років стане справжнім символом чемпіонату і його окрасою. Переконаний, що з кожним новим кроком, новою перемогою у реалізації проекту Євро-2012 з'являтимутся нові символи, які стануть справжнім тріумфом двох народів", - сказав Карандєєв.

На виставці представлені 32 найкращі плакати, виконані студентами Академії мистецтв (м. Варшава).

Викладач Академії мистецтв м. Варшави Владислав Серватовскі, який був ініціатором проекту зачитав вітання від Міністра культури та національної спадщини Республіки Польщі Богдана Здроєвського.

У своєму листі пан Міністр наголосив на важливості культурної складової в процесі підготовки наших країн до ЄВРО-2012 та висловив гордість тим, що Польща може презентувати українській громаді найкращі роботи студентів Академії мистецтв.

На важливості точки зору молоді та творчому підході юних митців до ЄВРО-2012 наголошував і Томаш Годзінскі - заступник директора Варшавського музею спорту та туризму, в якому протягом 2007 року виставлялись роботи. Пан Годзінскі повідомив, що експозиція була цікавою відвідувачам у Польщі і висловив сподівання на такий же інтерес з боку української публіки.

Виставка  працюватиме до 20 червня. Вхід вільний.

Адреса Музею: вул. Червоноармійська, 55, на території НСК "Олімпійський" (вхід від готелю "Спорт").

Фото www.kmu.gov.ua.  

Українська правда

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ