Луценко знає, за кого голосує НУНС



Перший номер у виборчому списку кандидатів у депутати Київради від блоку НУНС Юрій Луценко наголошує, що блок не ухвалював офіційного рішення щодо підтримки на виборах мера столиці кандидата від БЮТ Олександра Турчинова.

Про це Луценко заявив у неділю, відповідаючи на питання журналістів після голосування на виборчій дільниці №101/10, передає УНІАН.

"Офіційного рішення від блоку НУ-НС не було", - сказав він, коментуючи заяву лідера парламентської фракції НУ-НС В'ячеслава Кириленка.

"Мало того, я знаю про те, що саме "Наша Україна" підтримує кандидатуру Кличка", - додав Луценко.

Як відомо, 23 травня на мітингу, який організував БЮТ на Софійській площі в Києві, Луценко закликав киян підтримати кандидатуру Турчинова на посаду мера столиці.

"25 травня прийдіть... і поставте свій підпис за єдиного кандидата від демократичних сил Олександра Турчинова", - наголосив Луценко.

У неділю, 25 травня, В'ячеслав Кириленко заявив, що блок НУНС не приймав жодних рішень про підтримку кандидатури Турчинова на виборах Київського міського голови.

Кириленко  наголосив, що заява Луценка про нібито визначення Турчинова єдиним кандидатом на посаду мера Києва від демократичних сил, не відповідає дійсності.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ