За "врожаєм" фальсифікацій, зібраним БЮТ, вже завели справи


Правоохоронні органи порушили кримінальні справи за частиною із випадків фальсифікації на київських виборах, зафіксованих БЮТ.

Про це заявив заступник керівника міського виборчого штабу БЮТ Андрій Кожем'якін, повідомляє прес-служба Блоку.

За його словами, правоохоронні органи вивчають питання щодо порушення кримінальних справ із решти зафіксованих Блоком випадків.

Серед зафіксованих БЮТ фактів, зокрема, спроби виносу чистих бланків бюлетенів з виборчих дільниць у Деснянському і Подільському районах.

Крім того, за інформацією БЮТ, на низці виборчих дільниць мали місце факти затримання виборців, які нібито від імені Блоку намагались організувати підкуп виборців з метою дискредитації БЮТ.

Також за даними БЮТ мають місце численні факти надходження на мобільні телефони виборців СМС-повідомлень з пропозицією голосувати за Партію регіонів.

У БЮТ зазначають, що СМСки надходили у заборонений для агітації час - 24 травня о 18.00 та 25 травня о 12.00, без відображення оператора і містили текст: "Не забудь проголосовать за своих: Регионы-Киев".

Крім того, на дільниці № 171 (Шевченківський район) запротокольовано два факти реалізації технології підкупу виборців, коли в якості доказу пред'являлися фотозображення відмітки в бюлетені для голосування.

Раніше БЮТ також заявляв про масовий підкуп голосів виборців Блоком Литвина за допомогою анкет, які роздавалися перед виборчими дільницями.

Українська правда

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ