У Литвина відхрестилися від "анкетної" фальсифікації


Блок Литвина заперечує інформацію про свою причетність до підкупу виборців на дільницях, яку оприлюднили представники БЮТ.

"Наша політична сила не застосовувала брудні політичні технології під час передвиборчої кампанії і не має наміру користуватися подібними методами у день голосування", - сказано у заяві прес-служби Блоку Литвина.

За даними Блоку, громадськості та правоохоронним органам БЮТ "так і не зміг надати жодних доказів, що свідчить про голослівність їхніх заяв".

"Блок Литвина підкреслює, що дестабілізація ситуації у Києві у день голосування вигідна тим політичним силам, які мають намір зірвати вибори", - сказано у заяві.

"Очевидно, що БЮТ переоцінив свої сили у цій кампанії і, відчуваючи неминучу поразку, намагається провокувати конфлікти, які не дадуть киянам здійснити волевиявлення та обрати нову владу у Києві. Блок Литвина закликає киян не піддаватися на подібні провокації", - додають у Блоці.

Як відомо, раніше у БЮТ заявляли про "тотальне скуповування голосів" представниками Блоку Литвина, зафіксовану їхніми представниками.      

Українська правда

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ