У Кличка беруться за транспорт


Віталій Кличко презентував "Комплексну програму розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури м. Києва", підготовлену експертами його Блоку.

Програма, яка входить до Стратегії розвитку Києва "Обличчям до киян", містить конкретні механізми вирішення ключових проблем міста, повідомляє  сайт www.klichko.org.

За словами Віталія Кличка за два-три роки в Києві буде створена система муніципальних паркінгів з достатньою кількістю місць та почнуться активні роботи зі зведення двох нових мостів через Дніпро.

За цей час необхідно спроектувати і почати будівництво громадських та офісних центрів на лівому березі Києва, що дозволить збалансувати транспортні потоки і розвантажити основні магістралі міста в години-пік.

За словами Віталія Кличка, його команда разом з фахівцями світового рівня працює над новим Генеральним планом Києва, в якому будуть передбачені всі питання розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури міста.

Під час презентації програми претендент в мери міста заявив, що його блок основний акцент робитиме на розвитку громадського транспорту, надаючи пріоритет тролейбусам, трамваям та метро.

"Ми затвердимо тарифну політику, яка зробить доступним громадський транспорт завдяки дотаціям з бюджету. Буде кардинально оновлений і збільшений парк громадського транспорту. Ми заборонимо будівництво нових об'єктів без належної кількості паркувальних місць", - сказав Віталій Кличко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ