У Києві знов поширюють фальшивку з Тимошенко


Київська міська партійна організація ВО "Батьківщина" називає провокацією політичних опонентів поширення чергового фальшивого випуску газети "Вечірні вісті".

Про це повідомляє прес-служба Блоку Юлії Тимошенко.

"Поширення фальшивого номера газети "ВВ", в якому опубліковано начебто інтерв`ю прем`єр-міністра Юлії Тимошенко і Олександра Турчинова, здійснюється вже вдруге", - наголошується у заяві.

"Усе - від першої до останньої літери в номері - неправда", - заявляють київські БЮТівці.

Перший раз фальшивий випуск "ВВ" вийшов два тижні тому.

"Сьогодні ми маємо достовірну інформацію, хто, де і за які гроші видавав мільйонним тиражем фальсифіковані інтерв'ю у форматі відомого бренда "ВВ", - йдеться у документі.

Київська "Батьківщина" нагадує, що на початку цього тижня було знайдено типографію, на якій був надрукований фальшивий випуск газети, а також затримані причетні до випуску люди.

"Відомо, що фальшивку видали на замовлення людей з оточення команди Черновецького, а матеріали, розміщені в "чорній" "ВВ", готували журналісти з холдингу, який контролюється нинішній мер", - наголошується у заяві.

Київська "Батьківщина" висловлює сподівання, що застосування брудних виборчих технологій не завадить киянам зробити об'єктивний вибір.

Блок Юлії Тимошенко закликає киян не вірити фальшивкам і заявляє про неминучу відповідальність замовників та виконавців злочинної фальсифікації.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ