"Телефонні терористи" з Черновецьким і Партією регіонів зірвали сесію райради " – БЮТ


Зусиллями "телефонних терористів", а також фракцій Блоку Черновецького, Партії регіонів і Блоку Литвина у Шевченківській районній раді м. Києва було зірвано позачергову сесію.

Про це розповів народний депутат від БЮТ Юрій Одарченко, повідомляє прес-служба блоку.

За його словами, на позачерговій сесії планувалося невідкладно розглянути життєво важливі для мешканців району питання: припинити суперечливі забудови, зокрема на вулиці Пушкінській, які супроводжуються руйнуванням об'єктів соціальної сфери (дитячого садка), а також накласти заборону на продаж приміщення книгарні "Сяйво" з метою збереження його в комунальній власності та назавжди закріпити статус цього об'єкту в якості книгарні.

Юрій Одарченко зазначив, що БЮТ вимагав, щоб дані питання були розглянуті невідкладно до виборів, щоб усі політичні сили мали можливість своїми діями показати, як вони виконують свої обіцянки і "піклуються про громадян уже сьогодні".

"Ми перед виборами чуємо багато обіцянок. Від кандидатів у депутати вимагалося не так багато - просто довести їхню щирість", - заявив Одарченко.

"Проте, безпосередньо перед засіданням сесії до правоохоронних органів надійшов анонімний телефонний дзвінок з повідомленням про замінування приміщення, в якому мала відбутися сесія райради", - повідомив народний депутат.

Одарченко зазначив, що хоча правоохоронці не виявили вибухівки в приміщенні, сесію було зірвано ще й тому, що в залі не зареєструвалися депутати райради від Блоку Черновецького, Партії регіонів та Блоку Литвина, і для проведння сесії не вистачило кворуму.

"Таким чином, ми побачили дивний збіг обставин, коли дії "телефонних терористів" та представників окремих політичних сил виявилися односпрямованими та націленими на зрив вирішення важливих для мешканців питань", - наголосив депутат від БЮТ.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ