Депутати ледь не влаштували поножовщину в центрі Києва



Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку Юлії Тимошенко заявляє про спробу кандидата в депутати Київської міської ради від Блоку Литвина Олександра Ліщенка нанести йому ножові поранення.

Про це Українським Новинам повідомила прес-служба БЮТ.

Відповідно до повідомлення, на Софіївській площі (Київ) відбулася бійка із замахом на депутата.

"Дивує те, що все це відбувалося в погодженості із Шевченківським районним відділом міліції. На наш виклик представники РУВС прибули на місце події, але ніяких заходів до нападників вони не застосували", - сказав Одарченко.

З його слів, він і депутат Ради Олександр Дубовий (БЮТ) самостійно затримали нападника й відвели його у відділення міліції, де була встановлена його особа.

При цьому Одарченко пов'язує цей інцидент із БЛ і кандидатом у мери від блоку Віктором Пилипишиним.

"Я як народний депутат підготував запит у Міністерство юстиції про те, що Пилипишин, - а він голова київської міської партійної організації Блоку Литвина, - що він незаконно займає дві посади (голови Шевченківської районної адміністрації Києва й народного депутата)", - сказав Одарченко.

У зв'язку з цим Одарченко вважає напад на нього демонстрацією сили з боку Блоку Литвина.

"На основі всіх цих матеріалів я роблю висновки, що це була груба демонстрація сили, були чіткі погрози про розправу зі мною й депутатом районної ради від БЮТ у разі порушення нами цих питань надалі", - вважає Одарченко.

Він також підкреслив, що має намір звернутися до голови фракції Блоку свого імені Володимира Литвина із проханням виключити Одарченка зі списку кандидатів у депутати на вибори Київської міської ради.

Як відомо, 11 квітня БЛ висунув кандидатуру голови Київської міської організації Народної партії Пилипишина в мери Києва й включив до першої п'ятірки кандидатів у депутати на вибори Київської міської ради Пилипишина, Михайла Голицю, Ігоря Шовкуна, Валерія Пономаренка й Андрія Сидорова.

Фото з сайту БЮТ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ